قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

کمالوندی: سانتریفیوژهای جدید در سالن‌های زیرزمینی نطنز نصب شده‌اند

سانتریفیوژهایی که روز گذشته (دوشنبه) وارد فرآیند گازدهی شدند در سالن‌های احداث شده در زیر زمین مجتمع نطنز قرار دارند که از نقطه نظر پدافند غیر عامل در وضعیت امنیتی و حفاظتی مناسبی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی دوشنبه شب اعلام کرد: دستور راه‌اندازی صدها ماشین جدید سانتریفیوژ عصر امروز داده شد که متشکل از انواع ماشین پیشرفته IR6 و IR1 است.

 

به گفته کمالوندی این اقدام در چارچوب اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران و رسیدن به حداقل میزان غنی‌سازی ۱۹۰ هزار سو انجام شده است.

 

گزارش‌های رسیده به «نورنیوز» حاکی است؛ سانتریفیوژهایی که پس از اطلاع‌رسانی به آژانس گازدهی به آنها آغاز شده و یا مراحل گازدهی آن آغاز شده است از نوع IR1 و IR6 هستند که پیشتر در مجتمع هستهای شهید احمدی روشن در نطنز نصب و برای اجرای عملیات آماده شده بود.

 

ماشین‌هایی که روز گذشته وارد پروسه گازدهی شدند در سالن‌های احداث شده در زیر زمین مجتمع نطنز قرار دارند که از نقطه نظر پدافند غیر عامل در وضعیت امنیتی و حفاظتی مناسبی است.

 

اقدامات جدید سازمان انرژی اتمی کشورمان در حالی انجام شد که روز گذشته وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید بر ضد ایران خبر داد.

 

معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا بعد از اعلام فهرست تحریم‌های جدید یک‌جانبه این کشور بر ضد ایران گفت: آمریکا تا زمان بازگشت ایران به برجام به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه فروش نفت خام و محصولات پتروشیمی ایران ادامه می‌دهد.

 

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ضمن تقبیح اعتیاد آمریکا به تحریم و استفاده ابزاری از آن تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران اولا در برابر اصرار کاخ سفید به تداوم اعمال تحریم‌ها، واکنش قاطع، محکم و فوری نشان خواهد داد و ثانیا همه تدابیر لازم برای خنثی کردن آثار سوء احتمالی این قبیل تحریم‌ها بر‌ تجارت و اقتصاد کشور را به کار خواهد گرفت./ نورنیوز

ارسال نظر